Port Company d.o.o.

Istorijat kompanije

DOO \“ PORT COMPANY\“ Apatin je privatno preduzeće osnovano 06.02.1993.godine. Osnovna delatnost preduzeća je trgovina, a od 1996. godine to je veleprodaja I distribucija pića. Preduzeće se opredelilo za snabdevanje prodavnica I ugostiteljskih objekata koji se nalaze u apatinskoj opštini. Krenulo se skromno, iz jednog manjeg magacina I sa jednim dostavnim vozilom. Godinama se posao proširivao I stalno se ulagalo u proširenje poslovnog prostora I voznog parka, a samim tim I broj zaposlenih se povećavao. 2004. godine se otvara novi poslovni prostor na površini 1600m2 , sa skladištem površine 500m2 I novom poslovnom zgradom, u okviru koje je otvoren prvi maloprodajni objekat, diskont pića \“ SLAP\“ , na adresi Nova br.33. Vozni park je značajno proširen, tako da danas imamo 5 dostavnih vozila, 2 viljuškara, 1 manji kamion I 2 kamiona tegljača. U međuvremenu je otvoren još jedan maloprodajni objekat u Apatinu, u ul. D.Tucovića br.75. Preduzeće je uspelo da opstane na tržištu sve ove godine I uz veliki udar konkurencije, zahvaljujući kvalitetnom načinu rada, dostavi robe istog dana kada se naruči, dobrim cenama I odloženom plaćanju koje dajemo kupcima. Kako bismo bili što povoljniji na tržištu I dobili značajno bolje uslove od dobavljača, postali smo član udruženja pića \“UNODROP\” Beograd.

Danas DOO \“ PORT COMPANY\“ Apatin broji 21-og zaposlenog radnika. Rukovodstvo preduzeća čine vlasnici Boško I Borislav Bursać. Za uspešnost poslovanja veleprodaje I distribucije pića zadužen je Borislav Bursać.

Zahvaljujući dugogodišnjoj upornosti I pokretačkoj energiji vlasnika I direktora, Boška Bursaća, preduzeće je otvorilo nove pravce poslovanja, nove poslovne prostore I ideje za budućnost.

 

Osnovni podaci kompanije

Nova 33
25260 Apatin

Matični broj : 8504709
PIB : 100963129

Tel : (025)772679
Fax : (025)772679
e-mail :
webpage:
Maloprodajni i veleprodajni objekti

 

Povratak na naslovnu stranu