TIM99 d.o.o. - Istorijat kompanije

Kompanija "Tim 99 d.o.o."je nastala 1999 godine na ideju tima stručnjaka iz oblasti trgovine i distribucije po čemu je dobila ime. Timski rad i timsku duh u kompaniji doprineo je da smo ubrzo postali jedna od najvećih distributerskih kuća u Srbiji. Distribucija pića je naša osnovna delatnost i ono u čemu smo bez premca, jer našim partnerima možemo da ponudimo kompletnu uslugu - od uvoza i carinjenja robe, preko skladištenja, marketinških aktivnosti, do prodaje i isporuke. Za sve prodajne programe koje mi distribuiramo, mi garantujemo dostupnost robe finalnim potrošačima u svakom trenutku i na svakom mestu.

Imajući u vidu posvećenost ostvarenju ciljeva, nastojimo da dostignemo ideal distribucije - 100% preporučenog portfolija, u 100% objekata, 100% vremena.Naši partneri u poslovima distribucije su velike međunarodne i domaće kompanije. Njihovo dugogodišnje multinacionalno iskustvo i znanje u kombinaciji sa našom energijom, fleksibilnošću i kreativnošću iz godine u godinu donosi uspeh i rast.

Usmerenost na kvalitet usluge, organizacija, poznavanje lokalnog tržišta, kao i dobra geografska pokrivenost su ono šta nas izdvaja i čini jednom od najboljih distributerskih kuća u Srbiji. Pored distribucije preko 1000 alkoholnih i bezalkoholnih artikala, zastupamo nekoliko multinacionalnih kompanija .

Naši brendovi su prepoznatljivi na tržištu po idealnom odnosu cena-kvalitet i duboko ulazeći u svest potrošača ostvaruju iz godine u godinu sve veću popularnost i porast prodaje.

Naši najpoznatiji Brendovi su: Label 5,Winchester od viskija; Agavita, Gibsons, Custers, Lordson, Jelzin, Poliakov od belih alkoholnih pića; Dulong, Grand Sud, Brut D’ Argent, Porto Cruz, Casa Campo od vina , Orangina I Limona od skova i kafa Amigos.

U okviru kompanije je i lanac od 16 maloprodajnih objekata lociranih na teritoriji užeg centra Beograda u kojima je najveći izbor naših brendova. Dugo godina imamo odličnu saradnju sa svim velikim kućama Delhaize, Idea, Mercator, Metro, Veropoulous, Dis … kao I sa najvećim veleprodajama na teritoriji Srbije .Godine 2012 počeli smo da saradjujemo sa Nis –om A.D. Nis-ove benziske stanice snabdevamo sa celokupnim dodatnim asortimanom - program alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i program konditora. Godine 2013 saradnja je započeta i sa Luk Oil-om tako da sad kapilarno snabdevamo preko 530 benziskih stanica.

Tokom 2012 godine otvoreni su novi Distibutivni centri u Novom Sadu, Nišu i Čačku.

Osnovni podaci kompanije

Milorada Jovanovića 5
11000 Beograd

Matični broj : 17231928
PIB : 100039639

Tel : (011)7558787
Fax : (011)7552132
e-mail : tim99@eunet.rs
webpage: www.tim99.net
Maloprodajni i veleprodajni objekti