Basta promet d.o.o. - Istorijat kompanije

Basta promet doo je kompanija koja je osnovana 1994. godine i bavi se veleprodajom, maloprodajom i distribucijom alkoholnih i bezakoholnih pića.

U sklopu Basta prometa trenutno posluje jedna veleprodaja i 6 maloprodaja, od kojih su veleprodaja i jedna maloprodaja na istoj adresi, a ostale maloprodaje se nalaze na izdvojenim lokacijama u Novom Sadu, preduzeće trenutno broji 41 zaposlenog radnika.

Kompanija trenutno posuje sa preko 400 kupaca i saradnika razlicith kategorija (diskonti, kafici, restorani, klubovi, pumpe itd…) i sarađujemo sa mnogim partnerima iste ili srodne branše na teritoriji Srbije.

Kompanija je 2012-te godine plasirala na trziste svoj brend, prirodne domaće rakije pod nazivom “Deda Jovina domaća rakija”.

Cilj poslovanja u narednim godinama je širenje distributivne mreže, povećanje maloprodajnih objekata, jačanje položaja vlastitog brenda Deda Jovine rakije i plasiranje potencijalno novih brendova.

Kompanija poseduje sopstveni vozni park kojim se vrši dostava robe ka kupcima.

Basta promet doo je sa još 20 vodećih distributera pića u Srbiji član udruzenja distributera pića “Unodorp doo” i poseduje deo osnivackog kapitala u saradnji sa već pomenutim partnerom radi na poboljšanju uslova nabavke robe, kao i plasmanu iste.

Osnovni podaci kompanije

Orešković Marka 5
21131 Petrovaradin

Matični broj : 8605653
PIB : 100803254

Tel : (021)6433897 
Fax : (021)6433897 
e-mail :
webpage: www.bastapromet.rs
Maloprodajni i veleprodajni objekti